top of page
High on Nano - Manhattan cabride

ONZE MISSIE

Docu produceren

Het aantrekken van crowd fund budget om daarmee een eerste aflevering van een serie korte documentaires te produceren. Dit proces is succesvol afgerond op 16 december 2013.

 

Met dit budget wordt in januari - maart 2013 de eerste beelden geschoten voor productie van de eerste aflevering. De post productie staat gepland in de daaropvolgende lente, om net op tijd klaar te zijn voor presentatie op grote filmfestivals aan het einde van de zomer/begin herfst.

 

Uiteindelijk zou het gehele proces, en de 'buzz' die het in de markt creeert, moeten ondersteunen in het begin van een nieuw financiëel en medicinaal tijdperk, waarbij onderdelen van het onderzoek gefinancierd kunnen worden door geld afkomstig van crowdfunding.

Populariseren

Zoals Richard Branson laatst zei: "The first step in making an idea a reality is often simply sharing it! If you got a great idea, make it happen and tell the world!"  

 

En dit is precies de reden waarom we dit allemaal doen! 

 

Beschikbaarheid

Het gehele proces rondom de ontwikkeling van de serie documentaires zou Willem en zijn teams moeten ondersteunen in de ontwikkeling van innovatieve nanotechnologieen om deze zo snel mogelijk beschikbaar te maken voor het grote publiek. 

 

Als het zou lukken om delen van het onderzoek via crowdfunding te financieren, zou dit de farmaceutische industrie behoorlijk opschudden. Iets dat overigens ook hard nodig is!!

 

High Quality

De serie documentaires hebben de kwaliteit om geaccepteerd te kunnen worden door toonaangevende filmfestivals en bekende documentaire platformen. Juist de kwaliteit leidt er toe dat de boodschap bekend raakt bij een zo groot mogelijke groep mensen zodat zij achtergronden van nanowetenschap, aderverkalking en cannabinoïden kunnen zien en ook zij allemaal High on Nano raken...

 

Besef 

We willen het grote publiek bekendmaken met het werk van Willem Mulder en zijn teams om zo een 'community' van betrokken investeerders, partners, donateurs en fans te creëren om daarmee het onderzoeksproject een groot succes te maken. 

bottom of page