top of page
High on Nano - Vials with Quantum Dots

RAAK BETROKKEN

High on Nano biedt JOU de mogelijkheid om met zeer beperkte inzet betrokken te raken bij de verbijsterende wereld van nanowetenschap en -geneeskunde. Het onthult de geheimen achter de toepassing van nanowetenschap op ontstekingsremmende medicijnen (zoals cannabinoïden en statines) om daarmee aderverkalking te kunnen bestrijden. 

Verspreiden

Eén van de belangrijkste doelen is een groot publiek bekend te maken met het baanbrekende onderzoek van Willem Mulder en zijn teams.

 

Het zou daarom uitermate nuttig zijn als je onze boodschap helpt uitdragen, anderen ook bekend laat raken met deze campagne, en jij je sociale netwerk enthousiast maakt. Zorg dat zij ook High on Nano worden!

Doneren

Naast iedereen bekend te laten raken met het initiatief (en hen te vertellen hoe verrassend leuk het is om betrokken te raken!), zou het natuurlijk ook heel fijn zijn als je ons helpt bij het verzamelen van het benodigde budget door een donatie te doen. Hoewel we ons crowd fund project succesvol hebben afgerond op 16 december 2013, kunnen we extra budget altijd goed gebruiken!!

   

Het budget wordt ingezet voor de productie van de eerste aflevering in een serie korte documentaires, met als doel deze te presenteren op enkele toonaangevende filmfestivals in de zomer van 2014. 

 

Uiteindelijk zou dit gehele proces moeten leiden tot mogelijkheden om de juiste mensen aan te trekken, delen van het onderzoek te financieren met geld afkomstig van crowdfunding en het publiek te betrekken bij de ontwikkeling van medicijnen in een zo vroeg mogelijk stadium. 

Kennis

Het delen van kennis, van allerlei strekking, wordt enorm gewaardeerd! Jouw kennis over de wereld van nanotechnologie, nanogeneeskunde/ nanomedicijnen, farmacie, alternatieve verdienmodellen, etc., en eventuele ideëen die je hebt in relatie tot het onderwerp, zouden we heel graag van je horen. We zijn constant op zoek naar pleiters en (discussie)partners en nodigen je uit om daarvoor contact met ons op te nemen.

Ideeën/suggesties

 

Voel je vrij om deel te nemen in onze campagne dialoog. Niet alleen hier op de site, maar ook op bijvoorbeeld onze Facebook pagina.

 

Laat het ons weten als je relevante informatie tegenkomt over onderwerpen als nanotechnology, aderverkalking, crowdfunding, etc.

 

Verder ben je natuurlijk helemaal vij om ons te voorzien van tips over updates op onze sites en social mediakanalen, en horen we graag welke onderwerpen je het liefst uitgelicht ziet in de geplande documentaires. Dit kan allemaal door ons gewoon even een e-mail te sturen

Schrijven

Nooit stoppen met schrijven!!!!

 

Als jij goed bent in het schrijven van artikelen, persberichten, papers en/of een blog/forum/magazine hebt dat raakt aan ons onderwerp -> NEEM CONTACT OP :)

 

We horen graag wat je inzichten zijn!

 

bottom of page